Assalamualaikum. Welcome to my blog! ;)
Lazada Malaysia

Dec 1, 2016

Musafir Ilmu: Melaka.

Larkin sentral
Station bas Larkin 
Alhamdulillah, I'm at Larkin Central now. Tengah menanti untuk naik bas ke Melaka. Bas dah sampai, tapi sebab bas pukul 10.30, pakcik bas tak bukak lagi pintu ni. Sekarang jam 10.17am. ;)

InshaAllah saya akan ke Baitul Qurra' selama dua minggu. Ikut daurah di sana, jadi saya pun tak pasti sama ada sempat atau tak untuk saya ber'blogging sepanjang dua minggu ni. Tapi don't worry, lepastu saya akan menjejaki anda kembali. Hihi
Doakan saya dibukakan hati untuk mudah menerima ilmu. Amiin.

Dekat Melaka Central nanti inshaAllah saya akan jumpa sahabat baru yang belum dikenali rupanya. Kihkih. Kami akan ke Baitul Qurra' sama2 naik bas jugak inshaAllah. ;)

backpack muslimah

I'm ready. Pakcik bas dah panggil untuk naik bas. Moga perjalanan kami diberkati dan selamat sejahtera hendaknya.

Fatihah, betulkan niat. Ikhlaskan menuntut ilmu kerana Allah. Always remember that and keep in mind! ;)

Nov 30, 2016

Review Blog by Safirul Amar



Haritu berkesempatan join Blog Review by Safirul Amar, dan gambar kat atas tu merupaka hasil review dari beliau. Saja nak bagitau, haritu markah aku 57% kan? Sekarang dah dapat 100%. Alhamdulillah, yeayyyy! Hihi

markah SEO

Terima kasih bro atas segala panduan dan tips2 yang diajar. Banyak yang saya baru tau sebenarnya. Cuma bab2 keyword tu memang masih lemah dan dalam proses belajar lagi. Uhuk uhuk!

Buat korang yang terlepas nak join haritu, korang bolehlaa pegi download review beliau tentang blog2 yang sempat join dekat sini. Serius, banyak membantu. Boleh belajar serba sedikit ilmu SEO dan perbetulkan mana yang perlu diperbetulkan. 

Lagi satu, kalau nak check markah SEO blog anda, boleh check dekat chkme.com. Lepastu bolehlah buat penilaian sendiri korang dapat grade apa dan kalau sudi sharelaa eh? Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT © BY ANA FATIHAH SINCE 2011