Koleksi Sandal Terbaru!

Tuesday, December 15, 2015

Kasut atau sandal. Which one would you prefer the most? Kalau saya lebih banyak sandals laa, kasut jarang sangat pakai melainkan ketika bersukan atau memang nak lasak2. :)

So hari ni, I would like to share with you guys pasal koleksi sandal terbaru wanita yang boleh anda temui di pasaran yang popular sekarang. Amboih, taip macam dah taknak fullstop. Haha

Ok, let's cekidaut!
Sandal Dua Tali
This is my style! Saya memang suka yang simple dan selesa yang macam ni je. Boleh nampak tinggi jugak! Hoho. Lagi satu, senang nak bawak pegi kelas atau tetiba nak kena jalan jauh. Haha. Prepare for the worst, kan? So, yeah this is cool! ^^


Strappy Sandals
Nampak maskulin? Haha. Sandals ni nampak selesalah. So, bagi sesiapa yang mementingkan keselesaan. I think this is the best choice for u guys. Adik saya mesti suka sandal yang macamni. Dia maskulin sikit. Dan, dia perempuan. Wahaha, sorry dik. :P

Ankle Strap Sandals
Rekaan sandal yang ni lebih kasual dan sesuai untuk dipakai dengan baju kurung atau jubah. Nampak lebih ayu dan sopan. Ok, kalau yang ni kakak-kakak saya sesuai sangat! :P

Gladiator Strap Sandals
Rekaan ni korang boleh pakai kalau korang yang jenis berusaha. Why? Sebab kena gigih berusaha untuk masukkan kaki ke dalam sandal tuh. Haha oke melawak je. :P

So, which one would you prefer the most? Nak tau jugak style sandal pilihan hati pembaca blog ni. Ops, lelaki sorry. Anda mesti takde pilihan kan? ;)

You Might Also Like

17 comments

  1. suka yg last =D hehe

    ReplyDelete
  2. anda di tag:

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/segmen-saya-nak-menang-topup-by-icy.html

    ReplyDelete
  3. Ima pilih yg atas je. Simple. Hahhaah..

    ReplyDelete
  4. @najwa zahid
    Jenis berusaha laa ni ye? Haha :P

    ReplyDelete
  5. salam saya suka yang first tu hehehe !

    ReplyDelete
  6. entahlah...
    lagi suka pakai kasut sneaker :)

    ReplyDelete
  7. No 1 dan akhir sekali .. heehe .. tp sebenarnya lebih suka pakai sneakers. Senang nak lari. Hoho

    ReplyDelete
  8. @Aqu Lalangit
    Sneakers lawa. Tapi, sakit kakilaa. Maybe sebab saya beli yg murah kot. :P

    ReplyDelete
  9. @Kim Chaa
    Sneakers rockkk! Hihi :P

    ReplyDelete
  10. aaaaaa qila suka 2 tali & gladiators tu huhuhu <3

    ReplyDelete
  11. First dan third tu akak suka..hihi...

    ReplyDelete
  12. Klu Cikna sume bedal kecuali yg no.2 tu,huhuu.... Sory ye klu yg minat no.2 tu b'kecil hati..

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)