Anugerah Allah.

Wednesday, March 30, 2011

assalamualaikum..

hari nie ana nak bagitahu satu good news tau..ana dah dapat anak sedara,anak sedara sulung..saaangat happy..syukur sangat2 ke hadrat Ilahi krn mengurniakan baby yg sgt cute dan sihat tubuh badan..dia punyerr berat adalah seberat 3.7kg..beratkan..dia dilahirkan pada 27 march 2011 bersamaan 22 rab awal 1432..pada pukul 1 setengah petang..

Anugerah Allah
first day..comeykan.macam mak sedara dia..hehe
dalam duk main2 ngan baby tue..ana pun terfikir..
sangguplaa org buang anak,bakar anak,bunuh anak..memang xberperikemanusiaan langsunglaa org yg wat camtu..

lagi satu,bile ana tgk kakak ana yg sakit tue..rase sgt sayu..jalan pun cam xboleh.cakap pun jadi slow sangat sebab terlalu letih..bila fikir2,sangat xpatut untuk kita lawan cakap seorang ibu yg melahirkan kita..kakak ana cakap..
"baru tau rase sakit beranak..sangat sakit dan xleh gambarkan ngan kate2.."
ana yg mendengar..terus jadi seriau..tp,pahala untuk ibu yg melahirkan anak sangatlah besar..bertarung nyawa demi seorang anak yg dikandungnya..terima kasih ibu..jasamu xdapat kami balas..



mereka jugalah yg mendidik dan menjaga kita dari sekecil2 perkara hinggalah perkara yg ter besar dalam kehidupan seharian kita..sekali lagi ingin ana ucapkan..

TERIMA KASIH IBU ATAS SEGALA JASAMU..DAN MAAFKANLAH SEGALA KESALAHAN ANAKMU INI..

You Might Also Like

4 comments

  1. tak sabar nk tunggu anak sedara yg pertama..
    insyaAllah akan diberi nama Fathi Yakan..
    moga lahirnya sehebat namanya..
    aminnn

    ReplyDelete
  2. @budak_kolej
    amin..i.Allah.smg chat semuanya..

    ReplyDelete
  3. ewah..best la dpt anak sedare kn..hehe..^^

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N